Installera Ledigajobb.se för snabb åtkomst! Vill du snabbt hitta tillbaka till Ledigajobb.se?
Du är offline.
Försök igen.
Kock till elevrestaurangen Hjärtat & Öjebyns produktionskök (vikariat)
Skicka ansökan 45 dagar kvar
Kock
45 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Elevrestaurangen Hjärtat är ett slutberedningskök som servar eleverna vid Björklunda- och Solanderskolan (förskoleklass till 9 an) med frukost, lunch och mellanmål. Öjebyn produktionskök tillagar och levererar kylda måltider. I köket jobbar 32 personer och vår styrka är att vi tillsammans jobbar för bästa matupplevelsen för våra kunder. Verksamheten har två uppdragsgivare (Piteå kommun och Luleå socialtjänst) vilket innebär att arbetsbelastningen är varierande över året. Vi söker dig som brinner för matlagning, att ger god service, har bra samarbetsförmåga samt erfarenhet från att arbeta i kök. Vi tillämpar rotation mellan arbetsuppgifterna. Läs mer om: Måltidsservice Arbeta hos oss - Måltidsservice Arbetsuppgifterna varierar i köket exempelvis; slutberedning av dagen skollunch, tillreda en varierad salladsbuffé, frukost och mellanmål, mottagning av leveranser, beredning av recept, tillagning av maträtter, packning till kunder, beställning av måltider. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering, egenkontroll, god hygien, diskning och städning i köket. Du brinner för matlagning och våra kunder, du har förmåga att anpassa arbetet efter kökets behov. Du är trygg i att jobba självständigt, likväl som i grupp. Kvalifikationer, du är utbildad kock på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren anser lämplig och/eller dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och /eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift för säker hantering i verksamheten. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbetet är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik. Du har god kunskap om: • Det kalla och varma köket med inriktning mat lagad från grunden samt slutberedning • Råvaror • Special- och konsistensanpassad kost • Egenkontroll, hygien, städning • Hantering av maskiner förekommande i storköksutrustning Personliga egenskaper Vi söker dig som tycker det är givande att möta människor, du är glad och positiv och har som mål att ge bra service till våra kunder. Du är flexibel, ansvarstagande och hjälper till där det behövs, du tycker om att ha kollegor att samarbeta med. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som elever; ett gott bemötande är därför betydelsefullt. Mer om tjänsten Semestertjänst måndag-fredag, heltidsmått 40 timmar per vecka. (Varierande arbetstider enligt schema, flexibel arbetstid.) Anställning vid Måltidsservice kräver utdrag från belastningsregister Tillträde enligt överenskommelse, sista ansökningsdag 2025-08-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tidsbegränsad anställning 2025-10-01-2026-08-31

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-07-13
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet 6 Månader eller längre
Hemsida Länk

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Liknande jobb

Barchef Serveringsansvarig Servitör/servitris
11 juli
Kock Kökschef Souschef Varmkock Chefskock Köksbiträde Restaurangchef Restaurangbiträde
14 juli