Installera Ledigajobb.se för snabb åtkomst! Vill du snabbt hitta tillbaka till Ledigajobb.se?
Du är offline.
Försök igen.
Kock till Event och Bankettavdelningen
Skicka ansökan 30 dagar kvar
Kock
30 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service. Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

OM GRAND HÔTEL

Vi på Grand Hôtel strävar alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat och dryckesavdelningar och söker efter dig som har ett stort engagemang och passion för matlagning.

Gemensamt för arbetet i samtliga av våra kök är att vi lägger stort fokus på kvalité och värderar hantverket i matlagning, i samtliga av våra kök vi gör i största möjliga mån allt från grunden själva.

På Grand Hôtel finns ett flertal kök med olika inriktning och just nu söker vi efter en kock till vårt Event & Bankett-kök.

OM ROLLEN

Som kock på Event och Bankettavdelningen kommer du att arbeta i en dynamisk och spännande miljö och ansvara för att förbereda och leverera högkvalitativa rätter för allt från privata banketter till stora evenemang och bröllop. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Förberedelse och utförande av menyer och rätter enligt våra kvalitetsstandarder.
  • Samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa smidig drift och leverans.
  • Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö i enlighet med gällande hygien- och säkerhetsföreskrifter.

Du kommer att vara del av ett engagerat team bestående av fem andra kollegor med lång erfarenhet från Event och Bankettkök.

GRAND HÔTEL SOM ARBETSPLATS

Då hotellet består av många olika restauranger och kök finns det för rätt person mycket goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att bygga en långsiktig kökskarriär inom hotellet. Du som anställd kommer både att få arbeta med högkvalitativa råvaror, en fantastisk produkt och kollegor med gedigen kunskap och erfarenhet. Det finns även ett kontinuerligt kunskapsutbyte och samarbete köken emellan.

Som kock på Grand Hôtel omfattas du av kollektivavtalet HRF avtalet.

VI SÖKER

Vi lägger stor vikt vid att du har ett genuint intresse och passion för yrket. Vidare söker vi efter dig som har följande egenskaper och kvalifikationer:

  • Positiv, strukturerad och noggrann
  • Minst tre års yrkesvana som kock, tidigare erfarenhet från Event och Bankettkök är meriterande
  • Dokumenterad kockutbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet
  • Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år och tala flytande svenska eller engelska

Arbetstiderna är förlagda utefter våra evenemang som kan förekomma både under dagtid, kvällar samt helger.

VI ERBJUDER:

  • En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett av Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.
  • En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster
  • Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter
  • Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning gäller för samtliga tjänster.
  • Anställningsförmåner och förmåner inom Grand Group

DIN ANSÖKAN

Du som skickar in din ansökan och går vidare i processen kommer att bli inbjuden till hotellet inom kort.

Som en del av rekryteringsprocessen utför vi bakgrundskontroller.

Vi genomför bakgrundskontroll som del av vår rekryteringsprocess. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag (31/8).

Vi ser fram emot din ansökan!

2-4 års erfarenhet

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-07-10
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet 6 Månader eller längre

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Liknande jobb

Kock Kökschef Souschef Varmkock Chefskock Köksbiträde Restaurangchef Restaurangbiträde
4 juli
Barchef Serveringsansvarig Servitör/servitris
12 juni