Gustaf Fröding Hotell & Konferens är en del av hotellkedjan Best Western, och med över 50 år i hotellbranschen är hotellet ett klassiskt resemål för dansbandsgäster, men även ett självklart val för många vid konferenser och sommarvistelser.
Vår restaurangverksamhet serverar mat cirka 18 timmar om dygnet, och vi behöver nu förstärkning till vårt köksteam.
Sommartid är hotellet en oas för våra gäster, där de kan njuta av hotellfrukost, bad i vår utomhuspool och god mat och dryck på poolområdet. Vi serverar á la carte mellan 12.00-23.00 varje dag, från en bred meny där vi vill att alla våra gäster ska ha möjlighet att hitta något gott att äta.
Utöver á la carte har vi även bokade sällskap med förbeställda menyer, så som golfsällskap, bussresenärer, företagsevent och andra typer av större grupper.
Under höst, vinter och vår serveras vår populära lunchbuffé måndag-fredag varje vecka, där vi alltid serverar en stor salladsbuffé, två protein samt ett vegetariskt alternativ. Lunchen lockar konferensgäster, lunchgäster utifrån samt gruppbokningar.
Kvällstid serveras á la carte-meny, och även här kan man förvänta sig att vi har en hel del bokat när det kommer till konferensmiddagar, bussgrupper, företagsevent och andra typer av större grupper.
När vintern och julen närmar sig så är det ju en självklarhet att vi dukar upp för julbord. Då serverar vi julluncher och julbord till tusentals gäster under julbordsperioden.
Vår kökspersonal arbetar närmast vår kökschef samt vår F&B Manager.
Vem söker vi?
Vi älskar människor som tar sitt arbete på allvar och har en yrkesstolthet.
Tjänsten är förlagd på varierad arbetstid, där helgarbete och kvällsarbete förekommer. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning, som sedan går över till en tillsvidaretjänst.
Vad kan du förvänta dig av oss?
Intervjuer kommer ske löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vår förhoppning är att tillsätta tjänsten under juli månad.
Ansökan sker enbart via angiven mail i annonsen på Platsbanken, och du blir kallad till intervju om det blir aktuellt.