Installera Ledigajobb.se för snabb åtkomst! Vill du snabbt hitta tillbaka till Ledigajobb.se?
Du är offline.
Försök igen.
Köksmästare Cedergrenska tornet & van der Nootska palatset
Skicka ansökan 30 dagar kvar
Köksmästare
30 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Memorio AB som driver konferens- och festanläggningarna van der Nootska Palatset, Cedergrenska Tornet och Stora Brännbo-konferens och hotell . Memorio ansvar också för catering till konferens och fest, t.ex. till 7As anläggningar i Posthuset och Odenplan samt maten som serveras på Soppteatern på Stockholms Stadsteater och på Lilla Klara. Köksmästare till två av Stockholms mest unika pärlor Vill du vara med och sätta Stockholms kanske mest gömda pärlor på kartan? Nu söker vi en köksmästare som får det spännande uppdraget att ansvara för köken på både Cedergrenska Tornet i Danderyd och van der Nootska Palatset på Södermalm. Våra anläggningar Cedergrenska Tornet – Danderyds stolta landmärke Detta röda tegeltorn med medeltida stil, färdigbyggt efter över ett sekel, erbjuder konferens- och festlokaler med hög takhöjd, eldstäder, kakelugnar – och en storslagen takterrass med milsvid utsikt över Stockholm. Här blandas historia, stämning och storslagen arkitektur i en helt unik miljö. Van der Nootska Palatset – historisk prakt i Stockholm city På Södermalm hittar du detta 1600-tals-palats med kulturhistoriska detaljer, antika bokhyllor, välbevarade målningar och kakelugnar. Varje rum – från Daurers till Fredmans källare – berättar sin egen berättelse i en miljö där man känner historiens elegans. Gemensamma erbjudanden – i unik miljö Båda anläggningarna erbjuder idag en likartad palett av högtids- och eventmöjligheter – bröllop, minnestunder, födelsedagsfester, företagsfester, inspelningsplatser för TV-produktioner, julbord och konferenser Båda enheterna drivs av Memorio AB, ett bolag inom Teser Group, som specialiserar sig på att skapa oförglömliga upplevelser med hög kvalitet och känsla. Tjänsten Som köksmästare har du det övergripande ansvaret för köken på båda enheterna. Du arbetar självständigt i drift – ibland på Tornet, ibland på Palatset – beroende på bokningar och behov. Rollen innebär att du: • utvecklar menyer och matkoncept, från idé till servering • arbetar operativt i köket vid event och middagar • ansvarar för köksekonomi, inköp, lagerhållning och inventering • schemalägger samtliga kökspass och säkerställer bemanning • samarbetar nära platschefen på respektive enhet och ledning för att utveckla helheten Arbetstiderna är varierande – dagar, kvällar och helger. Du bör därför trivas med ett flexibelt schema och ha en vilja att arbeta när våra gäster samlas, vilket ofta är på kvällar och helger. Kvalifikationer Vi söker dig som har: • relevant utbildning inom kök • minst fem års dokumenterad erfarenhet från festvåningskök • tidigare erfarenhet som köksmästare eller i arbetsledande roll • vana från festvåningsverksamhet såsom bröllop, minnesstunder och företagsevent • känsla för klassiska svenska festmåltider med fransk elegans och modern finess • ett öga för både smak och presentation – maten ska vara en upplevelse för ögat såväl som gommen • erfarenhet av vegetariska rätter (meriterande) Anställningsvillkor • tillsvidareanställning på heltid • anställning via Memorio AB • årsarbetstidsavtal tillämpas – vilket ger flexibilitet över året • tillträde enligt överenskommelse (provanställning 6 månader) • arbetstider: dagar, kvällar och helger Ansökan Skicka in din ansökan senast 20 september. Vi gör urval löpande – vänta inte med att söka! Kontakt Har du frågor om tjänsten? Kontakta: Simon Fridholm Platschef, Cedergrenska Tornet [email protected]

Mer info

Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Uppdragsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-08-28
Antal platser 1