Erfaren KOCK, till TRIFTEN
Du har erfarenhet från kall- och varmkök och tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering. Du är utbildad kock och/eller har bred och dokumenterad erfarenhet och ett stort intresse för matlagning, råvaror och av att utvecklas i ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd. Du tycker om att samarbeta med andra men kan också självständigt ta ansvar och har inget emot att ibland arbeta ensam. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.
Du är:
• Utbildad kock
• Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från à la cartekök
• Vill utvecklas och tycker om variation i arbetsdagen
• God kunskap om livsmedelshygien
• Hanterar råvaror från grunden med stor kompetens och respekt om smaker och ekonomi
• Tycker om att samarbeta, lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper
• Du jobbar gärna deltid med arbete förlagt till alla veckodagar på såväl dagtid som kvällstid
INSPIRATION och UTVECKLING
Triften erbjuder stor variation och möjligheter för dig att utvecklas inom yrkets alla delar. Med flera restauranger och kaféer, ett brett cateringutbud, fester och konferenser utöver den dagliga verksamheten med frukost, lunch och middag alla dagar i veckan är TRIFTEN en inspirerande och utvecklande arbetsplats.
TRIFTEN KAFÉ med brett utbud för fika och lättare luncher, take away och butik för vårt bageri.
Här serveras frukost, lunch och fika hela dagen, sju dagar i veckan. Vårt breda take awayutbud erbjuds till företag och boende i Täby och Danderyd. Vi delar hus med ett äldreboende och en förskola.
TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD bjuder in till fest, möten och konferens för upp till 150 gäster. I den nyrenoverade gården från 1700-talet serveras frukost, lunch, middag och kafé, för alla med huvudfokus på det större sällskapet. I köket på TRIFTEN ENEBYBERGS GÅRD lagas all mat till TRIFTEN CATERING.
TRIFTEN - KARBY GÅRDS KAFÉ - i "kulturgård" med konstutställningar och konserter drivs festvåning och kafé med lunchrätter, smörgåsar och fantastiska bakverk och nybakat bröd från TRIFTEN BAGERI.
Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor.
Vi lagar mat och bakar i eget bageri, från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster.