Du bör vara välkomnande och lyhörd, samt ha intresse för mat och för att se till kundens behov då du även är ansiktet utåt för Hotellets restaurang.
Serveringspersonal
Arbetet utförs främst under kvällstid
Traditionella serveringsuppgifter, ta beställningar, servera och duka av vid både bord och bar. Även att se till att buffén är påfylld samt att diska under passet.
Här söker vi en medarbetare som har jobbat med ALC-servering några år! Du bör ha fyllt 20 år
Frukostpersonal
I frukostpasset dukar man fram och bort frukostbuffén, tillagar enklare varmrätter, brygger kaffe samt plockar disk och diskar.
Arbetspasset är tidig morgon med start från kl 05.00
Kvalifikationer: Meriterande med utbildning inom kök, restaurang och bar. Vi ser helst att du har arbetserfarenhet, men viss upplärning sker även på plats.
OBS! det går inte att förlita sej på kollektivtrafik till oss
Maila ditt CV och personligt brev till Kim-Charli Tiscar på mailadress: [email protected]