Lunds nya samlingsplats som öppnade 2022, Taperian i Lund, en Taperia mitt i centrala Lund, ett eget bryggeri i källaren där all öl som serveras bryggs på plats.
Serveras massa härliga nyskapande tapas, grillade rätter och givetvis så står vi för kvalité och attityd.
Som Souschef arbetar du intensivt med vår andra Souschef och köksmästare.
Vi har öppet för lunch och a la carte så kan vi erbjuda ett bra och välstrukturerat schema.
Schemat är rullande med 1 lunchvecka, och sedan blandat dag, kväll och långpannor. I snitt 4 dagar / vecka.
Du ska ha erfarenhet, stolthet och gilla ett ställe med högt tempo, många olika rätter och en meny som ständigt förbättras.
Hela huset andas säsongsanpassat. Egen import av vin, tillsammans med bryggeriet, vårt matkoncept och DIG, det gör oss unika!
Tjänsten önskas tillsättas i september.
Det erbjuds generösa arbetsvillkor med månadslön enligt Visita/HRF + individuell lönesättning.