Sedan 2021 har vi haft öppet här i Kivik i huset mitt på lilla torget.
Vår till tidig höst är vår högsäsong där vi har hög beläggning och under höst- och vintermånaderna ror vi året om befolkningen i den restaurangen i mindre skala.
Inspiration från Italien och medelhavet med fokus på detaljer, grymma råvaror, alltid utveckla och hålla det ”enkelt” med höga smaker.
Proffsig och kunnig service utan att det blir stelt, personligt, genuint och avslappnat det trivs vi med. Tryffelsvinet vill vi ska vara en plats där alla känner sig välkomna!
Vi hoppas och känner att vi också bland personalen har en familjär, personlig och härlig stämning.
Vi ger alla så mycket av oss själva och av vår vakna tid, det är viktigt att tycka om att gå till sitt jobb.
Du som söker vill vi ska en bra dos av yrkesstolthet i det du gör och ett genuint intresse för mat och hela branschen. Samt några års erfarenhet av service med a la carte.
Saker som bra arbetsmoral, komma i tid, jobba bra i team och inte med hierarki, hålla sig uppdaterad och påläst, ha bra ordning och hålla rent är för oss inte en fråga om bra egenskaper utan det är en förutsättning för oss.
Det finns alltid möjlighet till att arbeta både i Ystad och Kivik.
. Märk din ansökan med den tjänst du söker
Vi kommer inte gå vidare med ansökningar den den erfarenhet som vi söker saknas.