Arbetsbeskrivning
Vill du baka med hjärta, händer och råvaror av högsta kvalitet?
Vi öppnar 2026 i april i centrala Lund.
Vi är en del av Segers Mat, som sedan sex år driver restaurang, konditori och catering i Kabbarp utanför Staffanstorp.
Nu tar vi nästa steg – ett bageri i stadsmiljö där hantverket är i centrum.
Rollen
Som bagare hos oss blir du en del av kärnan i vår nya satsning.
Du arbetar nära platsansvarig konditor och kollegor i restaurangen som i caféet.
Dina uppgifter omfattar:
- Bakning av surdegsbröd, frallor och klassiska bröd med moderna inslag
- Utveckling av sortimentet i samspel med restaurang och konditori
- Förberedelser och produktion för både butik, servering och catering
- Arbete med ekologiska och lokala råvaror i den mån det är möjligt och ekonomiskt hållbart
- Bidra till att skapa en bagerimiljö där kvalitet och stolthet genomsyrar allt vi gör tillsammans
Vi söker dig som
- Har utbildning och erfarenhet som bagare, gärna med fokus på surdeg och hantverksbröd och arbetar prestigelöst och besitter viss erfarenhet även inom konditori
- Älskar att arbeta med råvaror och detaljer, och har känsla för både tradition och nytänkande
- Är noggrann, uthållig och van vid tidiga morgonpass
- Trivs i team men kan också arbeta självständigt
- Vill vara med och bygga upp ett bageri från grunden
Vi erbjuder
- En chans att bli del av en unik satsning i Lund
- Nära samarbete mellan restaurang och konditori
- Möjlighet att påverka sortimentet och sätta din prägel på brödet som det kommer pratas om i staden framöver
Praktiskt
Tjänsten är heltid, med varierande arbetstider (inkl. tidig morgon).
Tillträde sker ca 1 månad innan öppning, ca 15/3-2026
Placering:
Lund
Lön:
Individuell lönesättning
Förmåner:
Friskvårdsbidrag & 3-månaders schema
👉 Är du vår nästa bagare?
Skicka CV och personligt brev till [email protected] senast 30/9
Urval sker löpande.