Om Arbetsplatsen
Epicenter, i hjärtat av Stockholm på Malmskillnadsgatan 44, är Nordens första digitala innovationshus. Idag är det en grupp av flera lokala innovationshus som erbjuder ett community, en plattform för kunskap och en mötesarena för lokala entreprenörer och innovatörer att växla upp deras tillväxt och ha en positiv inverkan på samhället i stort.
I de häftiga lokalerna driver Carotte restaurang- och caféverksamhet med fokus på hälsosam, kreativ och smakrik mat inspirerat av världens blå zoner. Utöver restaurangen serveras catering i hela huset och självklart är vi med vid stora tillställningar och event.
Fem regioner i världen klassas som de blå zonerna. Här lever människorna i snitt längre och friskare än i resten av världen. Gemensamma nämnare för regionerna är hur de väljer att leva deras liv med fokus på gemenskap, vardagsmotion, stresshantering och ren och hälsosam mat.
Om tjänsten
För att restaurangen på Epicenter ska komma till liv och vår gemensamma vision ska bli sann så söker vi efter en eldsjäl som brinner för hälsosam och kreativ matlagning. Någon som vill förverkliga samt anamma de blå zonernas tänk och omsätta till verklighet.
Som kock på Epicenter har man ett självständigt arbete där man ansvarar för lunchservering för runt 70-100 mat om dagen. Med fokus på det gröna och gästernas upplevelse är tjänsten en social roll där inspirationen för meny och utvecklingen av konceptet ska komma av Epicenters medlemmar, kollegor och gäster.
Lunchen tillagas till stor del på plats och all världens mat och smaker återfinns på menyn. Den gröna maten är i fokus men inga råvaror utesluts. Tillsammans med en kollega, som främst bemannar cafét, är man ansvarig för serveringen av mat och dryck. Gemensamt levererar man service och mat som förhöjer allas vardag. I tjänsten ingår även enklare administration som inventering, beställningar och hygienkontroll.
Tjänsten har tillträde omgående och är på heltid, tillsvidare. Arbetstiderna är främst förlagda under vardagar mellan 06.00- 17.00 men kvällar och helger kan förekomma vid event och större tillställningar.
Vi söker dig som
Om oss
Carottes framgångssaga startade 1982 och är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Soft Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang. Carotte har kontor i Stockholm, Göteborg & Jönköping och kunder över hela Sverige.
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på [email protected]. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!