Fýri Resort - värmen når in i varje skrymsle, bergens mystik omsluter oss och detta kommer bli en plats du aldrig vill lämna. Oavsett årstid sticker Fyri ut med sin arkitektur, atmosfär och service.
Vi söker en Mise en place / produktionskock som ansvarar för att förbereda alla råvaror inför lunch och kvällsservice. Du arbetar med allt från att skala, hacka, stycka och portionera, till att laga grundsåser och fonder. Ditt arbete är avgörande för att våra kockar ska kunna leverera mat av högsta kvalitet. Att vara organiserad och strukturerad kommer vara helt avgörande för att lyckas i denna tjänst.
Ditt ansvar:
Vem letar vi efter?
Om tjänsten:
Anställningsform: 100% tillsvidareanställning. Lön: enligt överenskommelse Startdatum: så snart som möjligt, sista ansökningsdag 26 augusti
Personalboende finnes i Hemsedal
Uppfyller du inte alla exakt alla krav i annonsen? Tveka inte att skicka in en ansökan ändå, vi är beredda att överväga sökande med närliggande arbetslivserfarenhet och utbildning.
Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!