Arbetsbeskrivning
Hovmästare till Campus Kämpasten med ”kanske branschens bästa arbetstider”
Vi söker en hovmästare till vår fina anläggning Kämpasten i Sigtuna alldeles nere vid Mälarens strand. Kämpasten är en konferensanläggning med 116 hotellrum och möteslokaler för upp till 75 personer som erbjuder en professionell och personlig service med högsta kvalitet på mat och dryck samt ett gott och hållbart värdskap.
Handelshögskolan i Stockholm, en av Europas största och ledande aktörer för verksamhets – och ledarutveckling, äger anläggningen som invigdes 1982 och som drivs av Sodexo AB sedan 2008.
Om jobbet
Nu söker vi dig som vill vara med och skapa matupplevelser utöver det vanliga, vars mål är att varje gäst skall få en unik upplevelse, i en miljö där service och kvalité står i fokus. Som hovmästare och arbetsledare är det givet att du också är bra på att förstärka teamkänslan och motivera medarbetarna så att vi alltid presterar på högsta möjliga nivå. Ditt intresse för helheten av mat, dryck samt service och att kommunicera denna är en viktig faktor. Vi har två matsalar som tillsammans kan välkomna 160 gäster och ett super kök. Våra gäster kommer från hela världen så ett krav är att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.
När restaurangchefen inte är på plats ansvarar du för att driften i matsalen flyter på och att gästen alltid står i fokus. Du samarbetar tätt med köket och andra funktioner i huset och ser till att alla delar av verksamheten håller en hög servicenivå. Rollen innebär ett visst administrativt arbete.
Vem vi söker
Personliga egenskaper:
• Glad och trevlig.
• Tänka utanför ”boxen”.
• God samarbetsförmåga.
• Flexibel, lösningsorienterad och prestigelös.
• Mycket hög servicenivå.
• Öga för detaljer men kan även se helheten.
• Kunna prata inför stora grupper både på engelska och svenska samt presentera meny och dryck.
• Ha ett stort intresse för mat & dryck i kombination.
Kvalifikationer:
• Mångårig erfarenhet från restaurangarbete i ledande position.
• Erfarenhet av schemaläggning.
• Gilla att arbeta mot högt uppsatt mål.
• Erfarenhet av inköp.
För denna tjänst krävs körkort och tillgång till egen bil.
Vad vi erbjuder
• Möjligheten att utvecklas i ett professionellt och passionerat team där vi alltid sätter gästen som nummer 1.
• En fantastisk arbetsmiljö.
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för våra tillsvidareanställda.
Mer om tjänsten
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka), och arbetstiden är främst förlagd till vardagar både dagar och kvällar, men helger kan förekomma. Vanligtvis tar vi helg på fredag eftermiddag. Som sagt, kanske branschens bästa arbetstider. Tillträde i augusti 2025 eller enligt överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår restaurangchef, Maya Wahab Adolfsson, 073–7460620 eller
[email protected]
Observera att alla medarbetare inom Sodexo behöver genomföra en identitetsvalidering innan anställning påbörjas.
Välkommen med din ansökan!
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.