Vi på Man in the Moon befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas och söker en passionerad souschef till vårt team i köket.
Planerat startdatum för denna tjänst är i augusti månad, men viss flexibilitet finns.
Hos oss finner du många utmaningar då vi på dagarna serverar dagens lunch (svensk husmanskost) och kvällstid en trevlig a la cartemeny. Vidare lyfter vi även vissa regioner i vår matlagning 3-4 gånger per år med utvalda mat- och ölfestivaler.
Idag är vi totalt 14 anställda på företaget. Restaurangen har öppet måndag-lördag.
Man in the Moon är en trevlig gastropub med ett stort utbud av öl, samt en vällagad meny. Vi har cirka 650 olika öl från hela världen, och lägger stor vikt vid mat och öl i kombination.
Vi önskar att du som söker ska ha minst 5 års erfarenhet av kockyrket och gärna erfarenhet från tidigare ledande kökstjänster.
Vi söker dig med hög arbetsmoral - noggrannhet, punktlighet och tempo är viktiga ledord i vårt kök. Vidareutveckling är ett centralt begrepp i vår verksamhet, utbildningar och dyl sker kontinuerligt.