Du är kock, men har lämnat yrket. Du vill inte jobba sena kvällar och sysslar nu med något annat eller har gått i pension.
Men du längtar tillbaka till grytorna, ugnen, stekbordet och sätta det lilla extra på anrättningen. Du vill jobba med färska råvaror från grunden!
Då har jag ett förslag till dig.
Bli kock/kökschef igen för en dag eller två!
Dagen det gäller är söndag och om du vill kanske en dag till. På söndagar har vi varmköket igång fram till cirka till cirka kl 16/16.30.
Vi öppnar restaurangen kl 12. Efter kl 16 serverar vi bara Napolitansk Pizza och då har vi pizzabagare med ”italiensk napolitansk pizza utbildning”.
Tycker du detta verkar intressant?
Ring mig Musa Duman, ägare, på telefon 0340-875 20, mellan kl 8-10 eller efter kl 15,30 för att boka besökstid!
Då får du chansen att kolla restaurangen och träffas oss som jobbar här.
Vill du veta mer om oss, titta in på vår hemsida:
hattaviken.se eller titta på facebook
hattaviken restaurang