Arbetsbeskrivning
Som köksmästare har du ett övergripande ansvar för köket på Hotel Strana.
Du leder och inspirerar köksteamet i det dagliga arbetet, men också i det långsiktiga utvecklingsarbetet.
Tillsammans formar vi våra olika matkoncept – från konferensluncher, bröllopsmiddagar och à la carte till snacksmeny för vår nyöppnade spa-anläggning och den vedugnsbakade pizzan vi vill bli kända för.
Dina huvudsakliga ansvarsområden:
- Leda och utveckla köksteamet i det dagliga arbetet
- Ansvara för köksekonomi, inköp och lagerhantering
- Säkerställa kvalitet och effektivitet i matproduktion
- Utveckla nya meny- och matkoncept
- Personalansvar, schemaläggning och arbetsmiljö
- Arbeta med egenkontroll och följa hygienrutiner
- Vara kulturbärare och skapa ett positivt arbetsklimat
- Stärka och utveckla våra varumärken
Vem är du?
Vi söker dig som har:
- Flerårig erfarenhet i en ledande roll inom restaurang eller hotellkök
- Goda kunskaper i köksekonomi och personalledning
- En lösningsorienterad inställning och hög ambitionsnivå
- Ett strukturerat arbetssätt och öga för detaljer
- Förmåga att inspirera andra och skapa en god laganda
- God kommunikativ förmåga i svenska och/eller engelska
- Minst 2–3 års relevant yrkeserfarenhet
Vi erbjuder dig:
- En chans att vara med på en spännande tillväxtresa
- En varierad, kreativ roll med ansvar och utvecklingsmöjligheter
- Ett team med högt i tak och stort engagemang
- Tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse
- Lön enligt överenskommelse
- Varierade arbetstider: dag, kväll och helg
Vill du bli en del av något större?
Skicka din ansökan till [email protected] och berätta varför just du är rätt person för rollen.
Vi ser fram emot att höra från dig!