Vill du kombinera matlagning med fjälluft och fantastisk natur? Just nu söker vi passionerade och serviceinriktade kockar till säsongsuppdrag i fjällen under sommaren och vintern 2025/2026. Ta chansen att bli en del av ett starkt team i en miljö där både tempo, trivsel och teamkänsla är centrala! Om Carotte Staff
Carotte Staff är en del av Carotte Group – en helhetsleverantör inom mat, dryck, personal och upplevelser. Vi levererar kvalitativa bemannings- och rekryteringstjänster till branschledande kunder inom hotell, restaurang, fastighet och event. Vår styrka ligger i att hitta rätt person till rätt plats, och vårt mål är alltid detsamma – att skapa stolta ambassadörer för Carotte. Hos oss får du arbeta med högkvalitativa uppdrag, engagerade kollegor och stora möjligheter att utvecklas. Om tjänsten
Som kock hos oss kommer du arbeta i något av våra säsongsuppdrag på fjällanläggningar i norra Sverige. Du arbetar i ett dedikerat team där du tillsammans med kollegor ansvarar för att leverera vällagad och smakrik mat till både lunch- och middagsservering – allt från husmanskost till à la carte beroende på uppdrag. Du bidrar med god stämning i köket och ser till att både gäster och kollegor får en positiv upplevelse.
Uppdraget smygstartar redan i sommar under perioden juni-augusti med en eventuellt paus inför högsäsongen som sträcker sig från oktober-april, med möjlighet till både heltid och delade säsongsperioder beroende på dina önskemål. Boende kan erbjudas på plats. Om dig – din profil Vi söker dig som:
Det är meriterande om du har arbetat säsong tidigare, men inte ett krav. Framför allt söker vi dig som gillar att jobba med människor, vill leverera service i toppklass och samtidigt vara en del av en unik miljö i Sveriges fjällvärld. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag – urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss!
Välkommen till Carotte – vi längtar efter att få jobba med dig i sommar och vinter!