Sabis står inför en spännande nystart i Solna Strand där ett helt nytt kontor för 2500 medarbetare ska fyllas med liv och aktivitet. I denna storsatsning, på hela 66000 kvadratmeter, ansvarar vi för hela mat- och dryckesupplevelsen – från lunchrestaurang med 700 gäster dagligen, till café/mini-shop under varumärket Petite Sabis, vendinglösningar tillgängliga dygnet runt, samt en representationsvåning med två matsalar och loungeyta. Vi kommer även att aktivera en takterrass om 1400 kvadratmeter, leverera frukt till kontorets pentryn och ansvara för all konferens- och mötesservering. Därtill kommer vi att arrangera större event i nära samarbete med vår kund.
Om rollen
Som kallskänka hos Sabis i Solna Strand är du med och bygger upp något nytt från grunden. Du ansvarar för helheten i det kalla köket – från frukost, sallader och smörgåsar till catering, konferensförtäring och representationsmåltider. Varje dag serverar vi 3–4 tallriksserverade lunchrätter tillsammans med en varierad och fräsch salladsbuffé där du har en central roll.
Du är med och formar rutiner och arbetssätt tillsammans med köksmästaren och dina kollegor, och bidrar till en välorganiserad och inspirerande arbetsplats där kvalitet och omtanke står i centrum. Du arbetar enligt HACCP och Sabis rutiner och bidrar aktivt till att vår filosofi ”Jag är kundupplevelsen” genomsyrar varje rätt vi serverar.
Tjänsten är placerad i Solna Strand och planeras starta i augusti 2025. Arbetstiden är främst förlagd till vardagar dagtid, men kvällar och helger kan förekomma vid event och beställningar.
Din profil
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete i kallkök, gärna från större verksamheter med hög kapacitet och tempo. Du har ett brinnande intresse för mat, goda råvarukunskaper och gillar att arbeta med säsongens smaker. Du har ett öga för både smak, balans och presentation, och ser stolthet i detaljerna.
Du är självgående, strukturerad och trivs i ett sammansvetsat team. Du uppskattar ordning och reda, tar ansvar och har ett naturligt positivt och respektfullt sätt mot både kollegor och gäster. Erfarenhet av specialkost, catering eller uppstarter är meriterande.
Observera att tjänsten kräver godkänd säkerhetsprövning enligt vår kunds rutiner, vilket bland annat innefattar ett utdrag ur belastningsregistret och eventuellt vidare kontroll via Säkerhetspolisen.
Vi erbjuder dig
· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Läs gärna mer om oss på www.sabis.se.