Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med mat - vare sig du arbetat i storkök, på en väletablerad krog eller i ett snabbmatskök med fastfood kan du vara rätt person för oss! Du ska vara driven och van att arbeta med ett högt tempo och tydligt kunna kommunicera med dina kollegor.
Om oss KAJSAS är ett familjeföretag där vi lagar maten själva med bra råvaror och massor av kärlek. Vi är ett tight team som jobbar nära varandra, där personlighet, samarbete och god stämning är lika viktigt som att maten och servicen håller högsta kvalitet. Vi strävar efter att alla trivs och har kul på jobbet. Vi är en familj tillsammans som tillsammans med dig hjälps åt för att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
KAJSAS I PARKEN är en sommarbistro belägen i Vitabergsparken på Södermalm och är en av områdets mest vältrafikerade uteserveringar. Konceptet bygger på medveten mat och dryck för en medveten publik i en grönskande miljö. En plats för alla med ett brett och genomtänkt utbud där vi välkomnar alla våra besökare oavsett om de söker en plats för möte, lite egentid eller socialt umgänge.
Rollen och arbetsuppgifter Rollen som kock hos KAJSAS innebär främst arbete i service med tillagning av mat – framförallt i varmkök och prepp, men även kallkök förekommer. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi lagar mat av högsta möjliga kvalitet, bidrar till en härlig arbetsplats och ger våra gäster bästa möjliga service. Du kommer framför allt att jobba i luckan – hålla koll på maten, se till att den går ut i rätt tid och styra bongflödet så att köket rullar på smidigt. Det innebär ett högt tempo, god överblick och ansvar för att helheten fungerar under service. Dina arbetsuppgifter är varierande och kan innefatta allt från att steka kött, rosta bröd, fritera pommes eller halloumi, till att montera hamburgare, mackor och sallader samt lägga upp mat för servering eller take-away. I rollen ingår också att delta i öppning och stängning av restaurangen samt att hjälpa till med disk och städning enligt våra rutiner. Vi söker dig som: - Har ett gott samarbete med kollegor och gillar att jobba i team - Trivs med att ta ansvar i luckan och har förmåga att styra bongflödet under service - Kan hantera stekbord, fritös och montera maträtter på ett självständigt sätt - Följer givna direktiv och arbetar strukturerat - Följer rutiner gällande hygien, service, miljö och vårt koncept - Är ansvarstagande vid öppnings- och stängningsrutinerAnställning
Tjänsterna vi tillsätter är både hel- och deltid och arbetstider är blandade dag, kväll och helg. Tjänsten är säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställning och intervjuer sker löpande med uppstart i drift i slutet av Maj. Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse.
Så här ansöker du: Skicka din ansökan med CV och en kort film där du berättar lite om dig själv! Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill vara en del av vårt härliga team.