Installera Ledigajobb.se för snabb åtkomst! Vill du snabbt hitta tillbaka till Ledigajobb.se?
Du är offline.
Försök igen.
1 kock/måltidspersonal 75 % till Kullens förskolekök
Skicka ansökan 14 dagar kvar
Kock Måltidspersonal
14 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 11 500 portioner/dag. Kullens förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 60 förskolebarn och personal. Förskolan har 3 avdelningar, måltiderna intas på respektive avdelning. I köket på Kullens förskola arbetar 1 person i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städenheten. Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål i enlighet med Måltidsservice utbud. Samtliga måltider ska även anpassas för allergiker och barn med anpassad kost. Du ansvarar för säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl städpersonal, pedagoger som barn; ett gott bemötande och god samarbetsförmåga är därför betydelsefullt. Kvalifikationer Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik. Du har god kunskap om: • Slutberedning • Råvaror • Specialkost • Hygien • Egenkontroll • Städ • Ergonomiskt arbete i verksamheten • Storköksutrustning Personlig lämplighet Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper. Mer information och kontakt Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka. Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema. Tillträde 2025-09-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Välkommen med din ansökan senast 2025-05-20 Maria Salomonsson, enhetschef, 0911- 69 71 65 Linda Danielsson, Kommunal, 010 - 44 29 904 [email protected]

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-05-06
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Liknande jobb

Barpersonal Restaurangbiträde Servitör/servitris
11 apr
Bartender Cocktailbartender Restaurangbiträde
11 apr
Kallskänka Cafébiträde Köksbiträde Gatuköksbiträde Restaurangbiträde Servitör/servitris
Idag