OM GRAND HÔTEL
Vi på Grand Hôtel strävar alltid efter att utveckla och kvalitetssäkra våra mat och dryckesavdelningar och söker efter dig som har ett stort engagemang och passion för matlagning.
Gemensamt för arbetet i samtliga av våra kök är att vi lägger stort fokus på kvalité och värderar hantverket i matlagning, i samtliga av våra kök vi gör i största möjliga mån allt från grunden själva.
På Grand Hôtel finns ett flertal kök med olika inriktning och just nu söker vi efter en kock till vårt Servicekök.
OM CADIERBAREN
Som kock i vårt servicekök lagar du maten till våra Cadierbars och Roomservice gäster. Vi erbjuder en är en internationell meny som uppdateras kontinuerligt. Teamet består av ett tiotal kockar och souschefer samt en köksmästare.
GRAND HÔTEL SOM ARBETSPLATS
Då hotellet består av många olika restauranger och kök finns det för rätt person mycket goda utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att bygga en långsiktig kökskarriär inom hotellet. Du som anställd kommer både att få arbeta med högkvalitativa råvaror, en fantastisk produkt och kollegor med gedigen kunskap och erfarenhet. Det finns även ett kontinuerligt kunskapsutbyte och samarbete köken emellan.
Som kock på Grand Hôtel omfattas du av kollektivavtalet HRF avtalet.
VI SÖKER
Vi lägger stor vikt vid att du har ett genuint intresse och passion för yrket. Vidare söker vi efter dig som har följande egenskaper och kvalifikationer:
VI ERBJUDER:
DIN ANSÖKAN
Du som skickar in din ansökan och går vidare i processen kommer att bli inbjuden till hotellet inom kort.
Som en del av rekryteringsprocessen utför vi bakgrundskontroller.