Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden och vi förstår varför. Här möts historia och natur i ett unikt samspel vid Dalälvens strand. Med 67 hotellrum, restaurang, café och konferenslokaler erbjuder vi våra gäster något utöver det vanliga.
Nu söker vi en engagerad hotellmedarbetare/Kock till en tillsvidareanställning på 100%. Tjänsten är varierad och kombinerar det dagliga arbetet i köket.
Vad innebär rollen?
I rollen som Hotellmedarbetare/Kock får du chansen att vara kreativ, självgående och lösningsfokuserad. Vi söker dig som har ett öga för kvalitet och detaljer. Samtidigt är du prestigelös och inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Att hoppa in på andra avdelningar vid behov ser du som en naturlig del av arbetet.
I rollen får du vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket.
Ett gemensamt mål är att vi ska vara där gästen är för att kunna ge den service våra besökare minns och vill tillbaka till. Detta kräver ett stort engagemang från alla som arbetar på hotellet.
Vi söker dig som:
Bra att veta:
Ansökan:
Skicka in din ansökan senast 28 september 2025 – urval sker löpande, så vänta inte för länge. Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna rekryterande chef Fredrik Knief på: [email protected]
Välkommen till Gysinge – här skapar vi smakupplevelser i historisk miljö!