Installera Ledigajobb.se för snabb åtkomst! Vill du snabbt hitta tillbaka till Ledigajobb.se?
Du är offline.
Försök igen.
Kockar extra vid behov sökes till Eatery
Skicka ansökan 31 dagar kvar
Kock
31 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Eatery Sverige AB som driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även våra företagsrestauranger, t.ex. Social kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag. Besök Eaterys hemsida här 👨‍🍳 Extrapersonal sökes till Eatery – Kockar i Stockholm Brinner du för matlagning och vill arbeta i ett kreativt köksteam? Eatery söker nu kockar för extraarbete till våra restauranger i Stockholm! 💼 Om rollen Som kock hos Eatery är du en viktig del av vår matupplevelse. Du kommer att: • Förbereda och tillaga rätter enligt våra menyer och koncept • Bidra till ett välorganiserat och hygieniskt kök • Samarbeta med kollegor för att säkerställa hög kvalitet och effektiv service 👤 Vi söker dig som: • Har erfarenhet från restaurangkök • Är noggrann, stresstålig och har ett genuint intresse för mat • Trivs med att arbeta i team och har ett lösningsorienterat mindset • Talar svenska eller engelska 📍 Vi erbjuder: • Ett inspirerande arbetsklimat med passionerade kollegor • Möjlighet att arbeta på flera av våra Eatery-enheter i Stockholm • Flexibla arbetstider – perfekt för dig som studerar eller har annan sysselsättning • Personalmat och andra förmåner 📅 Ansök nu! Ansökan sker via Workbuster Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att söka!

Mer info

Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Uppdragsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-08-27
Antal platser 1

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Liknande jobb

Cafébiträde Restaurangbiträde Servitör/servitris
21 aug
Servitör/servitris
Idag
Restaurangchef Biträdande restaurangchef
Idag