Nu söker vi engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass.
Nu söker vi kockar/köksbiträden till bagartjänsterAtt arbeta på en fjällstation är ingen dag sig lik. Med arbetsuppgifter som bagare kommer du vara en viktig del till att varje gäst får en minnesvärd helhetsupplevelse från fjällstationen. Hos oss får du ta ett stort ansvar att införliva gästens upplevelse.
I bageriet har du ansvar över att allt bröd håller en hög och jämn kvalitet. Din ambition ska vara att leverera det "lilla extra" och gärna överträffa gästens förväntan. Du är en del av arbetslaget i köket där alla har ett gemensamt ansvar för att hela måltiden och besöket i restaurangen blir en upplevelse.
Livet på en fjällstation är varierande, spännande och lärorikt, precis som en dag på fjället kan vara. Som en del av fjällstationen kommer du arbeta i en sammansvetsad arbetsgrupp som endast ser möjligheter. I gruppen stöttar vi varandra och hjälper till i andra delar på fjällstationen om det behövs. Våra värdeord omtänksam, nyfiken, äkta, professionell och engagerad genomsyrar hela vår organisation och arbetssätt.
Vad innebär arbetsuppgifterna som bagare?Vi värdesätter ditt driv, din kommunikationsförmåga och din förmåga att skapa de bästa förutsättningarna till gästmöten som går hand i hand med STF värdeord omtänksam, nyfiken, äkta, professionell och engagerad.
Information om tjänstenVåra fjällanläggningar har olika öppettider, datumen som listas nedan är en hel säsong. Vi prioriterar sökande som kan hela säsongen, men söker även medarbetare för både längre och kortare anställning samt efter ordinarie säsong.
Aktuella perioder är: Abisko: Helårsöppet, norrskenssäsongen och vintersäsongen mellan 2025-11-14 till 2026-04-26 Läs mer om Abisko här.
Grövelsjön: 2025-12-22 till 2026-04-19 Läs mer om Grövelsjön här.
Storulvån: 2026-02-16 till 2026-04-19 Läs mer om Storulvån här.
Sylarna: 2026-02-16 till 2026-04-19 Läs mer om Sylarna här.
Helags: 2026-02-16 till 2026-04-19 Läs mer om Helags här. Saltoluokta: 2026-02-23 till 2026-04-19 Läs mer om Saltoluokta här.
Kebnekaise: 2026-02-16 till 2026-04-19 Läs mer om Kebnekaise här.
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!