Installera Ledigajobb.se för snabb åtkomst! Vill du snabbt hitta tillbaka till Ledigajobb.se?
Du är offline.
Försök igen.
Förste kock till Restaurang Riksbanken i Stockholm
Skicka ansökan 6 dagar kvar
Kock Förste kock
6 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Visstid 12 månader, heltid 100% Tillträde i 2025-08-04 Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad förste kock som kan inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en naturlig ledare samtidigt som du med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även arbeta aktivt med menyplanering, inventering och för- och efterkalkylering av alla rätter. Om Restaurang Enheten ligger i centrala Stockholm och serverar dagligen c.a 220 lunch samt en del catering i huset och viss "fine dining". På enhen arbetar för närvarande fyra personer. Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område. Vem är du? • Du är över 18 år • Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande • Du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare • Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering • Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad • Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt • Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsmiljö • Du är kreativ och lösningsorienterad • Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera • Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar • Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll • Du talar och skriver svenska • Du har god datavana och kunskaper i Office365 • Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av arbete med ledarskap är ett plus • Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus Om Compass Group Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension. Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida. Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen. • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra. • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor. • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Rekrytering på Compass Group Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här.

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-07-19
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare

Sök jobbet

Ansök via arbetsgivarens hemsida

Skicka ansökan

Liknande jobb

Barchef Serveringsansvarig Servitör/servitris
11 juli
Kock Kökschef Souschef Varmkock Chefskock Köksbiträde Restaurangchef Restaurangbiträde
14 juli