Installera Ledigajobb.se för snabb åtkomst! Vill du snabbt hitta tillbaka till Ledigajobb.se?
Du är offline.
Försök igen.
Gelatista Barista Choklad & Delikatessförsäljning
Skicka ansökan 26 dagar kvar
Barista Säsongspersonal
26 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med smak, hantverk och service i världsklass!

Har du ett hjärta som klappar för kaffe, glass och choklad? Vill du bli en del av ett team där kvalitet, glädje och italiensk känsla möter professionell service – både i butik och Online? Då kanske du är vår nästa medarbetare!

Hos oss arbetar vi med noga utvalda råvaror, hantverksmässig Gelato, äkta Amarettikakor , choklad av högsta klass – och inte minst: kaffe som tillreds med precision och stolthet. Vi söker nu dig som:

Är serviceinriktad, varm och uppmärksam mot varje gäst och kund.

Har erfarenhet av eller ett brinnande intresse för baristayrket, gelato, sötsaker, och gärna webbhandel.

Har ett skarpt öga för fräschhet, renlighet och detaljer, och trivs i en miljö där ordning och hygien är en självklar del av arbetet.

Är noggrann, självgående och tar ansvar – oavsett om du serverar en cappuccino, förpackar en chokladgåva eller håller disken skinande ren.

Vill lära dig mer och utvecklas i ett kreativt och engagerat team.

Arbetsuppgifterna varierar: du kan stå i butiken, servera gelato, tillreda espresso, paketera beställningar för vår webbshop eller hjälpa kunder att hitta rätt chokladgåva.

Vi söker både heltid och deltid, säsongspersonal och dig som är redo att växa med oss på lång sikt.


Plats: Gamla stan/Stockholm

Arbetstider: Varierande, dag/helg

Sök genom att mejla: [email protected] – bifoga gärna CV och några rader om dig själv.

Välkommen att bli en del av vår värld – fylld av doft, smak och äkta engagemang!

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-07-07
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare

Liknande jobb

Barchef Serveringsansvarig Servitör/servitris
Idag
Kock Kökschef Souschef Varmkock Chefskock Köksbiträde Restaurangchef Restaurangbiträde
4 juli