Installera Ledigajobb.se för snabb åtkomst! Vill du snabbt hitta tillbaka till Ledigajobb.se?
Du är offline.
Försök igen.
Köksmästare till Octapharma
Skicka ansökan 28 dagar kvar
Kock Souschef Köksmästare
28 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

I en renoverad K-märkt fastighet beläget på Kungsholmen ansvarar Sabis för Octapharmas lunchrestaurang, café och representation. Med restaurangkonceptet “Saluhall anno 1900” serverar vi ca 380 luncher och ca 180 frukost dagligen.

Om rollen

Vill du leda ett köksteam i en verksamhet där mat och service går hand i hand med kvalitet och kreativitet? Nu söker vi en köksmästare till Octapharma, där du tillsammans med ett engagerat team ansvarar för den dagliga driften i köket och vårt café. I rollen ingår också att säkerställa att det finns lättare förtäring kvällar och helger, samt att ta fram menyer till lunch, AW, bufféer, middagar och catering.

Tillsammans med platschefen leder du ett team bestående av kockar, restaurangbiträden och diskpersonal. Du ansvarar för kvalitén och presentationen av matutbudet, kökets inventering samt säkerställer att alla rutiner enligt HACCP följs. Rollen innebär också ett visst administrativt ansvar – såsom schemaläggning, tidrapportering och budgetuppföljning.

Arbetsfördelningen är cirka 80% drift och 20% administration. Du kommer att spela en nyckelroll i att utveckla vårt koncept och bidra till att verksamheten fortsätter växa och inspirera – både i vardagen och vid våra olika event.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som kock eller sous chef i minst fem år, gärna med erfarenhet av rollen som köksmästare. Du är en naturlig ledare som trivs med att motivera och inspirera ditt team – och du tvekar inte att rycka in där det behövs.

Du har ett gott öga för smak och presentation, är kreativ i köket och ser möjligheter snarare än hinder. För dig är struktur och noggrannhet en självklarhet, och du har lätt att anpassa dig när förutsättningarna ändras. Vi ser gärna att du har erfarenhet av helhetsansvar inom köksdrift – från menyplanering till budget och bemanning.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och prestigelös. Du gillar att arbeta i team och förstår vikten av helhetssyn, både i den dagliga driften och vid särskilda event. Är du inte köksmästare idag, men en erfaren sous chef eller ambitiös kock med driv och ledarförmåga? Då kan det här vara din nästa utmaning!

Vi erbjuder dig

· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete

· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer

· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget

· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.

Ansökan

Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med start i juli 2025 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst dagtid, måndag till fredag, men vissa kvällar kan förekomma. tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Emilia Marszalek på [email protected]

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-06-24
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk