Installera Ledigajobb.se för snabb åtkomst! Vill du snabbt hitta tillbaka till Ledigajobb.se?
Du är offline.
Försök igen.
Köksmästare
Skicka ansökan 23 dagar kvar
Kökschef Köksmästare
23 dagar kvar

Arbetsbeskrivning

Köksmästare till Hotel Statts verksamheter

Älskar du att laga mat till både den mindre konferensmiddagen och det stora bröllopet? Drivs du av att utveckla såväl verksamhet som kollegor? Då kan vi vara rätt för varandra! Nu söker vi nämligen en person till vårt köksmästarteam inom Hotel Statts enheter.

Vi erbjuder dig en stimulerande och varierande arbetsplatser.

* Stora Djulö Herrgård ligger beläget intill Djulösjön och är öppet hela sommaren, kring jul samt vid beställningar. Här lagar du mat till lunchgäster och konferensmiddagar men även till bröllopsmiddagar, fester och event.

* Konferenscenter Safiren där vi har större möten med luncher och middagar, banketter och företagsevent.

* Hotel Statt med vår vinbar och festvåning för grupper och konferenser.

Att arbeta som kökschef i vårt team:

Som köksmästare leder, utvecklar och följer du upp arbetet i köken. Du arbetar i driften och sköter menyplanering och inköp.

Du jobbar nära kökschefen på Hotel Statt med att koordinera våra varulager så de används optimalt. Du har även ett personalansvar som förutom ledning innefattar ett ansvar för den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Som kökschef ansvarar du för:

  • Tillagning och säkerställande av kvalitet på mat
  • Inköp av varor till enheterna
  • Utbildning och utveckling av personal
  • Ordning och reda i kök och lager
  • Schemaläggning
  • Nyckeltal gällande råvara och personal


Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kockyrket, minst 3 år. Du har tidigare arbetat i en ledande befattning och har god förståelse för köksekonomi. Du är självklart insatt i HACCP hygien- och säkerhetsföreskrifter och allergener/specialkost. Du arbetar strukturerat och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor. För att nå de uppsatta målen för enheten behöver du gilla att motivera och utveckla ditt team. För att trivas i rollen behöver du gilla ett högt tempo och att arbeta när det är som mest att göra – under sommarsäsongen och november/december.

Övrigt

  • B-körkort är ett krav.
  • Du behöver tala & skriva svenska obehindrat för att kunna kommunicera med såväl gäster som kollegor.
  • Du behöver ha grundläggande, tekniska kunskaper för att lägga beställningar, scheman, skriva menyförslag och kommunicera digitalt.

Vi lägger för denna tjänst stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi har kollektivavtal och är en rökfri arbetsplats.


Om tjänsten

  • Tjänsten är på heltid med fast månadslön (med inledande provanställning)
  • Start enligt överenskommelse.

Vi förstår att du som är intresserad har många frågor gällande tjänsten.


För mer information och övriga frågor, kontakta Sarah Lagerbäck, VD, 0150-50441 eller [email protected]

Mer info

Anställningsform Vanlig anställning
Publicerad 2025-06-19
Lön Fast månads- vecko- eller timlön
Antal platser 1
Varaktighet Tillsvidare
Hemsida Länk