Nu söker vi dig som är en fysiskt stark och positiv lagspelare med tidigare erfarenhet av att leda personal i kök. Du är en flexibel, initiativrik och engagerad person med stor passion för matlagning. Vi ser gärna att du har en god kommunikationsförmåga och ett coachande ledarskap. Du har dokumenterad kunskap om livsmedelshygien och säkerhet och har en förmåga att arbeta på ett strukturerat och lösningsorienterat sätt även under stress. I dina arbetsuppgifter ingår att leda och fördela arbetet i den dagliga driften i samråd med Funktionschef. Coacha och motivera kökspersonalen och säkerställa att samtliga rutiner kring hygien och kvalitet följs. I samråd med Funktionschef kommer du även stötta vid inköp, varumottagning och lagerhållning. Dina arbetsuppgifter innefattar även att vara en del av det operativa arbetet i köket inklusive förberedning och tillagning. Arbetstiderna är fördelade i skift samt helger.
Meriterande: * Kockutbildning eller annan relevant utbildning inom restaurang * B-körkort och bil