Restaurangen i Kungliga Tennishallen, nära Stockholm Stadion, är en mindre enhet som vänder sig främst till klubbens medlemmar. Vi serverar frukost, lunch, enklare middag och har caféverksamhet under hela dagen. På anläggningen finns ett privat klubbrum och andra exklusiva rum som endast medlemmar får boka för möten, luncher, middagar och fester – lokalerna är inte tillgängliga för externa gäster.
Verksamheten är småskalig och personlig – hittills under 2025 har vi som mest serverat 117 luncher per dag. Det ger oss möjlighet att fokusera på kvalitet, god service och nära kontakt med våra gäster. Vi är även en del av större evenemang som BNP Paribas Nordic Open, Kungens Kanna och Davis Cup. Om rollen
Vill du vara med och forma en förstklassig matupplevelse i en av Sveriges mest anrika idrottsmiljöer? På Kungliga Tennishallen söker vi nu en Köksmästare/köksansvarig som vill ta nästa steg i sin karriär och leda köket tillsammans med platschefen.
Som köksansvarig blir du en nyckelperson i det dagliga arbetet, där du både lagar mat, skriver menyer, planerar för tävlingar och driver utvecklingen framåt. Du har ansvar för kvalitén och presentationen av våra rätter, inventering, schemaläggning och följer rutiner enligt HACCP. Du leder och stöttar köksteamet med glädje, struktur och engagemang – och bidrar till att vi alltid levererar matupplevelser i toppklass.
Vår verksamhet är varierad – vissa perioder är lugna, medan tävlingar och turneringar kan innebära högt tryck. Du planerar verksamheten därefter, i nära samarbete med platschefen. Vi har öppet året runt, men med god framförhållning och planering ser vi alltid till att skapa balans mellan intensiva och lugnare arbetsperioder.
Din profil
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som kock och gärna tidigare arbetat som sous chef eller köksmästare. Du älskar att laga mat, är nyfiken, kreativ och har ett stort driv att utveckla både dig själv och verksamheten. Du trivs i en roll där du får kombinera ledarskap, struktur och praktiskt arbete – och du förstår vikten av helhetssyn i en mindre organisation.
Du är en naturlig lagspelare som ser möjligheter, tar ansvar och skapar god stämning omkring dig. Du är lösningsorienterad, flexibel och har inga problem med att kavla upp ärmarna när det behövs. Du är noggrann, strukturerad och trygg med att säga till och leda teamet när det krävs.
Har du dessutom erfarenhet av budgetansvar, schemaläggning och månadsbokslut är det meriterande. Huvudsaklig arbetstid är dagtid måndag till fredag, men kvällar och helger förekommer i samband med större event.
Vi erbjuder dig
· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Restaurangchef Ulrika Bacci på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss!