Arbetsbeskrivning
Som hovmästare på Strøm Mat & Bar är du skiftledare och har det övergripande ansvaret för genomförandet av dagens eller kvällens service.
Du leder arbetet i matsalen (front of house), har koll på driften och logistiken, samt håller översikt över bokningar och evenemang.
Du är dirigenten som ser till att allt flyter på och att våra gäster får en minnesvärd upplevelse.
Du blir en del av ett engagerat team med fokus på professionalitet – men med stort utrymme för att vara dig själv.
Rollen innebär också ett visst mått av självständigt arbete, där du har tillgång till goda rutiner och system – som du också får vara med och utveckla.
Vi söker dig som:
- Har erfarenhet från restaurangbranschen, gärna i en ledarroll
- Brinner för mat, dryck och värdskap, och vill dela med dig av din kunskap och passion
- Är serviceinriktad, strukturerad och har öga för detaljer
- Är positiv, lösningsorienterad och trivs i ett högt tempo
- Förstår vikten av merförsäljning och god service
- Är en god kommunikatör
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
- Vara värd för våra gäster och säkra en hög nivå på gästupplevelsen från start till mål
- Leda och följa upp servicepersonalen under drift
- Hantera bokningar via mejl och telefon, samt hålla systemet uppdaterat
- Vara restaurangchefens högra hand och bistå med rapportering
- Följa upp dagliga rutiner
- Hantera kassaavstämning, fakturering och rapportering
- Samarbeta nära med köket
Kvalifikationer:
- Du har relevant erfarenhet från liknande roll eller minst 3 års erfarenhet som servitör i en kvalitetsrestaurang.
Sökande utan relevant erfarenhet beaktas ej.
- Du måste kunna tala norska.
Vi erbjuder:
- Ordning och reda samt en god arbetsmiljö
- Hjälp med bostad och etablering om du flyttar
- Möjlighet till fast anställning
- Konkurrenskraftig lön och lojalitetsbonus